Πέργκολες - Στέγαστρα

Αρχική – Πέργκολες – Στέγαστρα

Οι μεταλλικές στέγες και οι μεταλλικές πέργκολες είναι δύο διαφορετικά στοιχεία που κατασκευάζονται από μεταλλικά υλικά και χρησιμοποιούνται σε εξωτερικούς χώρους για προστασία από τις καιρικές συνθήκες ή για δημιουργία σκιών.

Ας εξετάσουμε κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά:

Μεταλλικές στέγες: Οι μεταλλικές στέγες κατασκευάζονται από μεταλλικά φύλλα, συνήθως από ατσάλι ή αλουμίνιο, τα οποία τοποθετούνται πάνω από την οροφή ενός κτιρίου για να προστατεύσουν από τη βροχή, το χιόνι, τον ήλιο και άλλες καιρικές συνθήκες. Οι μεταλλικές στέγες είναι γνωστές για την αντοχή τους, την ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες και τη μακροχρόνια αντοχή τους χωρίς συχνή συντήρηση.

Μεταλλικές πέργκολες: Οι μεταλλικές πέργκολες είναι κατασκευασμένες από μεταλλικές δομές που υποστηρίζουν ένα στέγαστρο ή μια σειρά από γραμμές μετάλλου που τοποθετούνται οριζόντια πάνω από έναν εξωτερικό χώρο, όπως αίθρια, αίθρια κήπου ή βεράντες. Χρησιμοποιούνται για να προστατεύσουν από τον ήλιο και τη βροχή, δημιουργώντας έναν ευχάριστο και σκιώδη χώρο στον κήπο ή στην αυλή. Μπορούν να είναι σταθερές ή αναδιπλούμενες, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του χρήστη.

Και οι δύο αυτές κατασκευές είναι διαθέσιμες σε ποικίλα σχέδια και χρώματα, επιτρέποντας στον χρήστη να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ και τις ανάγκες του χώρου του.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε:
Τα έργα μας:

Είπανε για εμάς:

maria kanellopoulou
maria kanellopoulou
2023-12-23
Επαγγελματιας υψηλων προδιαγραφων
cris bel
cris bel
2022-12-03
Βιολαντα Chas
Βιολαντα Chas
2022-09-07
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ
2022-03-22
Θεόδωρος Σ., Κουσουρής
Θεόδωρος Σ., Κουσουρής
2022-02-06
Usam Dar
Usam Dar
2021-07-08
George Papageorgiou
George Papageorgiou
2020-12-16
MUHAMMAD YASEEN
MUHAMMAD YASEEN
2019-10-30
Πολύ Καλά κουφώματα σε Καλη τιμη Καλη συνεργασία
Juan Carlos Montoya
Juan Carlos Montoya
2018-11-23
Renovated my home with AGS engineering renovation company who collaborate with KostaJani metal systems. Economical vfm services