Γκαραζόπορτες - Αυλόπορτες

Αρχική -Γκαραζόπορτες – Αυλόπορτες

Οι γκαραζόπορτες είναι οι πόρτες που χρησιμοποιούνται για την είσοδο και έξοδο αυτοκινήτων από ένα γκαράζ. Αυτές οι πόρτες μπορούν να είναι κινούμενες ή ανοιγόμενες προς τα πάνω, εξαρτώμενα από τον τύπο του γκαράζ και τις προτιμήσεις του ιδιοκτήτη. Υπάρχουν διάφοροι τύποι γκαραζοπορτών, κάθε ένας με τα δικά του χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα.

Ορισμένοι από τους κύριους τύπους γκαραζοπορτών περιλαμβάνουν:

Ανυψούμενες Πόρτες Ρολών: Αυτού του τύπου οι πόρτες ανυψώνονται κατά μήκος οδηγών στο επάνω μέρος του γκαράζ και αποθηκεύονται εκεί. Είναι αρκετά δημοφιλείς λόγω της εξοικονόμησης χώρου και της ευκολίας στη χρήση.

Σταθερές Πόρτες Ρολών: Αυτού του τύπου οι πόρτες πρέπει να ανοίγονται και να κλείνουν χειροκίνητα. Είναι πιο οικονομικές σε σύγκριση με τις ανυψούμενες πόρτες, αλλά απαιτούν ενέργεια για το άνοιγμά τους.

Πόρτες Συρόμενης Βάσης: Αυτού του τύπου οι πόρτες κινούνται οριζόντια προς τα δεξιά ή τα αριστερά για να ανοίξουν. Είναι εξαιρετικά στιβαρές και απαιτούν λίγο χώρο για να λειτουργήσουν.

Πόρτες Ανύψωσης: Αυτοί οι τύποι πορτών ανοίγουν κατακόρυφα προς τα πάνω, προς την οροφή του γκαράζ. Είναι ιδανικοί για γκαράζ με περιορισμένο χώρο στον τοίχο.

Οι γκαραζόπορτες είναι σημαντικές όχι μόνο για την προστασία του αυτοκινήτου σας από τις καιρικές συνθήκες και την ασφάλεια, αλλά και για την αισθητική και την ευκολία χρήσης στον καθημερινό σας χώρο.

Γιατί να μας εμπιστευτείτε:
Φωτογραφίες:

Είπανε για εμάς:

maria kanellopoulou
maria kanellopoulou
2023-12-23
Επαγγελματιας υψηλων προδιαγραφων
cris bel
cris bel
2022-12-03
Βιολαντα Chas
Βιολαντα Chas
2022-09-07
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ
2022-03-22
Θεόδωρος Σ., Κουσουρής
Θεόδωρος Σ., Κουσουρής
2022-02-06
Usam Dar
Usam Dar
2021-07-08
George Papageorgiou
George Papageorgiou
2020-12-16
MUHAMMAD YASEEN
MUHAMMAD YASEEN
2019-10-30
Πολύ Καλά κουφώματα σε Καλη τιμη Καλη συνεργασία
Juan Carlos Montoya
Juan Carlos Montoya
2018-11-23
Renovated my home with AGS engineering renovation company who collaborate with KostaJani metal systems. Economical vfm services