Πως να επιλέξω συνεργείο για αλλαγή κουφωμάτων

24 Μαρτίου, 2019by KS0

Αλλαγή κουφωμάτων αλουμινίου

Είτε πρόκειται για ανακαίνιση σπιτιού είτε γιατί ενταχτήκατε στο πρόγραμμα εξοικονομώ (κατ’οίκον) και θέλετε να προβείτε στην αντικατάσταση των κουφωμάτων σας με νέα θα πρέπει να προσέχετε τα εξής.

Το βασικότερο είναι το συνεργείο που θα εκτελέσει τις εργασίες της αποξήλωσης, της κατασκευής και της τοποθέτησης των κουφωμάτων να είναι πιστοποιημένο ότι εφαρμόζει το σύστημα διαχείρισης ποιότητας ΕΝ ISO.

Γιατί θα αναρωτηθείτε. Μα γιατί έτσι θα είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα που θα παραλάβετε. Σωστά σφραγιζόμενα κουφώματα, χωρίς ατέλειες στην εγκατάσταση και με καθορισμένη κάθε φορά διαδικασία. Αν σας απασχολούν κι εσάς λοιπόν ερωτήματα του τύπου “θέλω να αλλάξω κουφώματα” ή “που να βρω συνεργείο για αντικατάσταση κουφωμάτων” τότε επιλέξτε την εταιρία αλουμινοκατασκευών KostaJani.

Με λίγα λόγια ένα πιστοποιημένο με ISO συνεργείο ισοδυναμεί με εγγύηση για τις εργασίες που θα αναλάβει να εκτελέσει για λογαριασμό σας.

Αφού το θέμα της εγγύησης της ποιότητας λύθηκε, μένει το θέμα της διαχείρισης του χρόνου και του κόστους των εργασιών της αλλαγής κουφωμάτων.

Επιλέγοντας την εταιρεία μας για την αλλαγή των κουφωμάτων σας και την αντικατάστασή τους με νέα πετυχαίνετε τις καλύτερες τιμές της αγοράς και με παράδοση στους ταχύτερους χρόνους σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πως τα καταφέρνουμε;

Έχοντας προσωπικό πάνω από 20 άτομα, ιδιόκτητο χώρο επεξεργασίας και κατασκευής των πρώτων υλών μας αλλά και ιδιόκτητο στόλο οχημάτων , σε συνδυασμό με τις συνεργασίες που έχουμε με πιστοποιημένους διαχειριστές έργων στο project management , καταφέρνουμε να είμαστε ανταγωνιστικότεροι στην τιμολογιακή μας πολιτική αλλά και μέσα στα συμφωνηθέντα χρονοδιαγράμματα παρά τον τεράστιο όγκο εργασιών. Τα πολλά και ταυτόχρονα μεγάλα έργα που αναλαμβάνουμε συνεχώς απαιτούν σωστή διαχείριση έργου και μόνο με πιστοποιημένους συνεργάτες και επιστήμονες και με πολύ έμπειρο προσωπικό καταφέρνουμε πάντα να είμαστε συνεπείς σε όρους χρόνου αλλά ταυτόχρονα και οι τιμές μας να είναι από τις πιο ανταγωνιστικές στην αγορά.

Για μεταλλικές κατασκευές, αλουμινίου και γυαλιού επιλέξτε KostaJani , γιατί :

  1. Είμαστε πιστοποιημένοι με ISO
  2. Συνεργαζόμαστε με τους πλέον πιστοποιημένους και ειδικούς στη διαχείριση έργων
  3. Είμαστε οι ανταγωνιστικότεροι στην αγορά
  4. και τέλος γιατί το όνομά της εταιρείας μας είναι ισοδύναμο με την ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΜΑΣ

 

 

 

 

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


ΑΧΑΡΝΑΙ, ΑΘΗΝΑ

ΓΡΑΦΕΙΑ , ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Επισκεφείτε το ιδιόκτητο εργοστάσιό μας.
+30 2102467910 , 6972893458 , 6942435866

www.kostajani.gr

info@kostajani.gr

LOCATIONS

We Are Everywhere


Ξενοδοχοϋπαλλήλων 30, Αχαρνές 136 72 Tel : +30 2102467910 , 6972893458 , 6942435866

Βρισκόμαστε δίπλα από το Βερύκοκο Α.Ε


ΧΑΡΤΗΣ KostaJani

Directions to Kosta Jani

Πατήστε στην εικόνα (χάρτη) ή στα αριστερά στη διεύθυνση για να βρείτε τις αναλυτικές οδηγίες πως θα κατευθυνθείτε.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΝΟΙ

Ακολουθήστε Μας Στα :

μέσα δικτύωσης, και μάθετε πληροφορίες για έργα και κατασκευές αλουμινίου και σιδήρου που σας ενδιαφέρουν.